Феновете на Брентфорд се подиграваха на Хари Кейн за пропуска му от дузпа в Англия при завръщането му в играта на Висшата лига, преди нападателят да вкара гол срещу "пчеличките", докато "шпорите" отвърнаха, за да си тръгнат с точка от своето гостуване. Кейн пропусна наказателен удар, когато Англия отпадна от четвъртфиналите на Световното първенство през 2022 г. от Франция, но Антонио Конте не смята, че реакцията на привържениците на съперника ще му повлияе.

"Феновете бяха уплашени, защото днес той играеше за Тотнъм, но не и за това, което се случи с Англия. Нормално е. Феновете се опитаха да създадат проблем, но само според мен, защото той играеше за Тотнъм и срещу техния отбор.

Когато играят заедно с националния отбор, те са най-добрите. След това, когато започнат заедно в лигата, феновете намират начини да пречат на останалите играчи на противниците, защото в този момент те са играч на съперника и могат да наранят вашия отбор", сподели Конте пред репортери.

Кейн отговори на подигравките по най-добрия възможен начин с брилянтен удар с глава и ще се надява да загърби болката си от Световната купа, като помогне на Тотнъм да завърши в топ 4.