Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че неговият отбор има трудности, когато се изправя срещу топ съставите във Висшата лига. В сряда вечер Тотнъм претърпя поражение при гостуването си на Манчестър Юнайтед с 0:2 в среща от 12-ия кръг на английския шампионат.

„Трябва да сме честни, Манчестър Юнайтед заслужаваше да спечели“, каза Конте. „Те започнаха мача по-добре, а от наша страна не беше така. Беше ни много трудно, защото направихме много леки грешки“, продължи италианският специалист.

Тотнъм е трети във временното класиране с 23 точки от 11 мача. „Класирането е добро, но всеки път, когато играем подобен сблъсък на високо ниво, ние страдаме. Просто искам да съм честен – срещу Челси имахме проблеми и загубихме от Арсенал и Манчестър Юнайтед. В такива мачове не трябва да правиш сериозни грешки, да имаш пълна концентрация и да си готов за битка“, коментира още Антонио Конте.

„За 10 месеца не можем веднага да станем претенденти за титлата. Нека не забравяме миналия сезон. Трябва да сме разочаровани от тази загуба и да покажем повече в следващите мачове, защото мисля, че ние можем повече от това, което направихме срещу Юнайтед“, завърши Конте.