Мениджърът на Челси Антонио Конте изрази задоволството си от представянето на отбора при победата срещу Лестър.

„Ние трябва да бъдем доволни от представянето при този успех. Играхме много добре. Контролирахме титално мача. Можеше да вкараме повече голове. След дузпата ситуацията на терена се промени. Те се опитаха да ни притиснат, но въпреки това ние имахме по-добрите възможности да вкараме още голове. Резултатът и представянето бяха добри. След паузата за националните отбори не бе лесно“, коментира Конте.

„Уилиан се завърна малко изморен и за това го оставих на резервната скамейка. Дани Дринкуотър също му предстои много сериозна работа, за да подобри състоянието си. Той работи с нас от една седмица и се възстанови от контузията, която имаше. Ние всички сме наясно колко е важен Азар за нас. Най-важното е той да бъде на 100% готов и да играе за нас“, добави италианецът.

„Бакайоко се представя все по-добре. Той се представя все по-добре и започва да разбира нашия стил на игра. Без топката той играе много силно. В този мач срещу Лестър той ни помогна много. Той е млад футболист и е перфектното попълнение за отбора. Той има още много път, който трябва да извърви и да подобрява представянето си. Сега той трябва да подобри играта си, когато топката е в негово притежание“, каза още Антонио Конте.