Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че отборът се нуждае от още нови попълнения, за да се бори и през новия сезон за титлата във Висшата лига.

До този момент „сините“ се подсилиха с Тиемуе Бакайоко от Монако, Алваро Мората от Реал Мадрид и Антонио Рюдигер от Рома.

„Да, със сигурност ще бъде много трудно да се борим за титлата във Висшата лига, ако не привлечем нови попълнения“, сподели Конте в интервю за „Sky Sports“.

Кейхил: Коста много ще ни липсва

„Първенството не е лесно. Шест отбора са много силни и ние трябва да се подготвим за много сериозна битка. Надявам се, че ще успеем да подобрим състава си. Трансферният прозорец все още не е приключил. Ние искаме да бъдем конкурентноспособни и да се борим за титлата. Ръководството на клуба е наясно с моите приоритети“, добави италианецът.

„Няма да бъде лесно. Предизвикателството е много голяма, а конкуренцията е много сериозна. Очаква ни много здрава битка, ако искаме да запазим титлата в наше притежание. Ние работим здраво.“

Челси се изсмя на Коста и адвоката му

„Алваро е много добър футболист. Той е все още млад, въпреки че има много голям опит. Той се нуждае от това да играе редовно. Аз му имам голямо доверие. Мисля, че има голямо бъдеще пред него в Челси. Дали той ще започна като титуляр този уикенд? Той работи много добре и започна да разбира нашите идеи за играта“, каза още Антонио Конте.