Бранителят на Ливърпул – Ибрахима Конате, призна какви са му целите през новия сезон с екипа на „червените“. Френският футболист за трета година ще играе на „Анфийлд“ и вярва, че е време вече да се утвърди още повече сред титулярите на Юрген Клоп.

Конате също така говори и за новото попълнение Доминик Собослай, след като двамата се познават още от периода им в РБ Лайпциг.

“Изключително съм щастлив да бъда тук, искам да спечеля много трофей, тъй като това е огромен клуб с чудесна история“, започна Ибу, както е известен Конате сред „червените“.

„Желая да бъда основна част в този клуб и смятам, че сега – третият ми сезон, мога да покажа по-добра форма на и извън терена. Имам много цели, искам да запишем и много „сухи“ мрежи, както и да помогна на отбора да вкарва голове и да печелим купи“, продължи френският бранител пред сайта на своя тим.

Конате влиза в третата си година като играч на Ливърпул, но от това лято той има подкрепление, което е познато за него, след като Доминик Собослай пристигна на „Анфийлд“ от РБ Лайпциг. Говорейки за унгареца, Конате призна, че е много развълнуван, че отново ще играе с него: „Много съм радост, че вече е при нас. Той разбира колко голям клуб е това и смятам, че животът му се промени, след като подписа с нас. Много съм щастлив пак да играя с него“, сподели още защитникът.