Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани се врече във вечна вярност на клуба. Буквално! Той обяви, че не само смята да приключи с футбола при "гражданите", но и да остане при тях до последните си дни на тази земя. 

"Ясно е, че ще съм свързан по някакъв начин със Сити до края на живота си. Ще бъда или негов играч, или негов посланик, или негов служител, или негов фен само дори. Каквото и да се случи с нас занапред, ясното е само, че съдбите ни са преплетени докрай. каквото и да решим двете страни, бъдещето ни е заедно", сподели Компани. 

Белгиецът беше измъчван от контузии последния сезон, а и преди това, но остави кошмарите зад гърба си. И въпреки че е обвързан с клуба само до 30 юни 2019 г., той е уверен, че няма как да помръдне от "Етихад" занапред, независимо от ролята. Но явно иска тя още да е на терена, защото се чувства щастлив да играе регулярно отново. 

"Като оставим настрана няколко гадни контузии през годините, аз съм щастливец да имам тялото на роден атлет и това ми позволява още да се чувствам млад, да се чувствам мобилен, да мога да се наслаждавам на футбола. На 32 години се чувствам най-щастлив от играта в цялата си кариера до момента, все още се наслаждавам и се уча ежедневно", заяви Компани.