Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж все още не е ясно кога ще се завърне на терена. Той е аут от сметките на мениджъра Юрген Клоп заради травма, като се очакваше още в началото на този месец да се завърне. 

Впоследствие то се отложи с известно време, а сега се отлага отново. Поне това пролича от думите на Клоп в навечерието на мача с Уест Хем през уикенда. Възможно е да е на линия за дербито с Евертън, но и това не е сигурно. 

"Надявам се да се върне възможно най-скоро, но честно казано, нямам никаква идея кога ще мога да го ползвам. Със сигурност няма да е на линия за Уест Хем и Мидълзбро. Кой е мачът след това? С Евертън? Може би за тогава ще е готов, но не съм сигурен."

"Може би ще мога да го пусна на следващата ни тренировка, но ще е все още с физиотерапевта и няма да тренира с отбора. Не искам да насилвам възстановяването му, защото не трябва да се правят такива неща. Дани не е щастлив от ситуацията, но няма как", сподели Клоп. 

Стъридж се контузи на 19 ноември в мача със Саутхемптън, като трябваше да е аут максимум десет дни. Ако се завърне срещу Евертън на 19 декември, ще му е трябвал цял месец, за да се възстанови напълно.