Хари Кейн можеше да счупи крака на Анди Робъртсън, заяви мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп след равенството на "червените" с 2:2 срещу Тотнъм в мач от английското първенство по футбол.

Нападателят на "шпорите" влезе с бутоните напред срещу Робъртсън малко след гола си, но получи само жълт картон. За разлика от него, левият бек на Ливърпул бе изгонен заради грубо нарушение малко по-късно.

Клоп не бе доволен от много неща в този мач. Германецът протестира за дузпа срещу Диого Жота и тя не само не бе дадена, а и мениджърът на Ливърпул бе санкциониран с картон заради протестите си.

"Резултатът от мача е логичен, но щеше да бъде различен с правилните отсъждания. Странно е, защото червеният картон за Робъртсън доказа, че ВАР работи. Честно казано, до този момент бях напълно сигурен, че съдиите не са в стаичката за видеонаблюдение. За наше щастие, кракът на Робъртсън вече беше във въздуха и не се стигна до счупване. Чисто съвпадение, Хари не може да прецени подобно нещо при влизането. Ако кракът на Анди бе здраво стъпил на земята, това със сигурност е счупване", заяви Клоп.