Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп даде пресконференция преди мача с  Брентфорд във Висшата лига. Германският специалист даде информации около контузиите в отбора.

"Мо се завърна и тренира на пълни обороти, така че това го връща в игра. Наказанието на Ибу (Ибрахима Конате) изтече, Джо Гомес отново е на линия, Конър се завръща, Али (Алисон Бекер) се завръща, така че всичко е положително. Тиаго (Алкантара) - не. И Трент също не е на разположение. Разбрах, че е имало дискусия, че може би сме форсирали завръщането на Трент, но никой не иска това и никой не го прави“, сподели наставникът на мърсисайдци.

"Трент беше възстановен, но се случи отново. Много нещастно и жалко, но такива неща се случват", допълни той.

"Това е супер интензивен период. Хората мислят за финала, но преди това имаме мачове срещу Брентфорд и Лутън и аз все още не мисля и за секунда за финала. Очаквам Доминик да се върне горе-долу около финала за купата на лигата, но не съм сигурен, а Трент може би седмица след това", каза още германецът.

"Там се играе супер трудно... те са добре организирани, настроени, нахални, прекъсват ритъма и са добри в статичните положения. Атмосферата, която създават техните фенове на стадиона, е наистина добра. Трябва да дадем най-доброто от себе си, за да спечелим в Брентфорд", завърши Юрген Клоп.