Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира загубата от Бърнли с 0:1 на „Анфийлд“.

Gulliver/GettyImages
60 снимки

„Нямам богат речник с английските думи, за да опиша как се чувствам. Не се чувствам добре, огромен юмрук в лицето. Имахме преимущество, създадохме ситуации, но не ги вкарахме. С това създадохме положение за гола на Бърнли. Алисон каза, че не е докоснал Барнс, но какво да направим“, заяви Клоп.

„Трябва да взема решенията, които са добри за Ливърпул в този момент, но явно сега не мога да ги взема. Това не са футболисти, които ще се предадат и още тази вечер ще започнат да се подобряват. Трябва всячески да подобряваме нещата. Загубихме мач, който нямаше как да загубим. Това е ниско положение, в което не сме изпадали до момента. Играчите са добри в губеното на мачовете, колкото са и в печеленето. Трябва да го направим заедно. Опитахме се направим правилните работи в точни момент, но не успяхме и това е проблема. Трябва да се опитваме всячески да излезем от този момент. Вземете шанса, който имаше Фирмино, трябваше да стреля по-спокойно, но нещата се натрупват. Това се случва във футбола

„Битката за титлата не е настоящ проблем и няма да говоря за това сега“, каза германецът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.