Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, направи интересно изказване по адрес на нападателя на тима Дарвин Нунес. Уругваецът се намира в отлична форма напоследък, а в последния мач на „червените” срещу Борнемут за Купата на лигата, вкара брилянтен гол.

Клоп сподели на пресконференцията преди мача с Лутън, че е впечатлен от потенциала на Нунес, а това е само началото за него.

„Първата година бе трудна за него, както и за мен, защото виждате неговия невероятен талант, огромен потенциал, но трудно можете да го разгънете. Аз съм мениджър, който може да помогне на даден играч, но имам нужда от контакт. В идеалния свят можеш да ускориш процеса, говорейки много с играча. Аз не можех да направя това, защото не говоря испански, но в момента неговия английски е много по-добър, докато аз все още не говоря испански”, коментира Клоп.

„Той се устрои в отбора. Когато го видите наоколо всичко е различно. Той се намира в много добър моменти това е само началото за него. Моментът за него е добър и се надявам да продължи, надявам се завинаги. Малко се страхувам от висините, които може да достигне, защото има толкова много талант, това лудост. Едва сега намерихме отправната точка и можем да работим”, каза още Юрген Клоп.