Ливърпул и мениджърът на тима Юрген Клоп са идентифицирали крилото на Лестър Харви Барнс като една от приоритетните цели на тима за идващото лято. 

"Мърсисайдци" ще разполагат с по-ограничен бюджет в следствие на икономическите последици от пандемията от коронавирус, което ще измени предишните им планове. Според изданието "Daily Mail" приоритет ще е купуването на офанзивен играч за тройката в нападение, като Барнс се понравил с изявите си на щаба на Ливърпул. 

22-годишнияъ англичанин се утвърди като титуляр в селекцията на Брендън Роджърс през настоящата кампания. Това, което е впечатлило силно Клоп е неспирната енергия, която той излъчва на терена, както и атлетическият си капацитет да прави ефективни спринтове през целия двубой. Друг ключов аспект от играта на англичанина е поливалентността му по терена. 

Сделката обаче изглежда трудно, с оглед на факта, че Лестър ще очаква доста сериозна трансферна сума за младия нападател. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.