Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, похвали играчите си за представянето им в мача с Фулъм. „Червените” се наложиха с 3:1 на „Кревън котидж” след серия от негативни резултати във Висшата лига и Лига Европа. С успеха си Ливърпул се изравни по точки с лидера Арсенал.

„Когато спечелихме титлата беше малко по-различно, защото нямаше фенове на стадиона. Бих се радвал този път да бъде малко по-различно. Във всички други случаи в борбата за титлата се оказахме на губещата страна, но държахме интригата и беше вълнуващо. Може би, ако успеем да запазим нещата толкова вълнуващи до самия край, този път съдбата може да бъде на наша страна. Няма как да знаем”, коментира Клоп.

„Трябва да се опитаме да спечелим колкото можем повече мачове, да спечелим възможно най-много точки. Сезонът е много интензивен за всички отбори. Всеки от трите отбора, борещи се за титлата има нужда от късмет. Ще бъде интересно и съм много щастлив, че сме в борбата”, каза още германският специалист, който в края на сезона ще напусне клуба от „Анфийлд”.