Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, отново коментира темата с контузения нападател на тима Мохамед Салах. Египтянинът се завърна в Англия, за да лекува травма, която той получи в първия мач от турнира за Купата на африканските нации. Салах бе върнат в Ливърпул, за да бъде под наблюдението на лекарския щаб на „червените”.

Клоп отново потвърди, че той ще се завърне в Египет, ако тимът достигне финала в турнира или ако е абсолютно възстановен дотогава. Финалът на КАН е на 11 февруари.

„И Египет, и Ливърпул имат един и същ интерес. Всички искаме Салах да бъде здрав възможно най-скоро. Ако той остане в Африка и те не могат да приложат най-доброто лечение, то това ще забави всичко, особено за Египет, ако те останат в целия турнир”, коментира Клоп след класирането на Ливърпул за финала на Карабао къп снощи.

„Върнахме го тук не защото искаме да го отнемем от Египет, а за да му предложим най-доброто лечение. Всичко е договорено. Ако Салах е готов и Египет стигне финала, той ще се върне 100%. Мо иска това и ние искаме това”, категоричен бе Клоп.