Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп направи интересен коментар относно Греъм Потър и Брендън Роджърс, с които Челси и Лестър се разделиха през неделния ден.

"Слонът в стаята, от ваша гледна точка, най-вероятно е защо аз още седя тук в този луд свят? Последният оцелял", коментира с усмивка Клоп на пресконференцията си преди мача с Челси във вторник вечерта. 

"Мисля, че и двата клуба не са там, където искат да бъдат. Не мога да кажа повече. Да, познавам ги добре и ги уважавам. Двамата са фантастични и като хора и като треньори, но понякога нещата могат да се объркат", сподели Клоп за Потър и Роджърс.

"Всички приемаме, че това е част от работата. Миналата седмица бяха Конте и Нагелсман, а тази седмица те двамата. Сезонът е в решителната си част и клубовете се страхуват дали ще постигнат целите си. Наясно съм с факта, че съм още тук заради постигнатото в миналото, а не през този сезон. Ако това беше първият ми сезон щеше да е различно", допълни Клоп.

"Не ме е страх. Аз съм тук, за да донеса резултати. Не съм в отбора като талисман. Не мисля за нищо друго. Трябва да разрешим проблемите, не може да продължаваме да играем по този начин. И аз съм разочарован от представянето ни, постоянно работим върху това", каза още той.