Българският футболен общественик Кирил Евтимов беше сред гостите в главната трибуна на стадион „Анфийлд“ при победата с 5:2 над Норич за FA Cup. Той беше в компанията на своя баща Андрей, който е дългогодишен привърженик на „червените“ от Града на Бийтълс. Мачът беше в центъра на вниманието на световните медии, тъй като само дни по-рано мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп обяви, че ще напусне поста си след края на сезона.

Юрген Клоп Ливърпул

Въпреки сериозния интерес към своята личност, германският специалист отдели време за среща с Евтимов преди победата на тима си. Родният финанист предаде на 56-годишния мениджър на Ливърпул специални поздрави от бившия национал Димитър Рангелов, който игра под ръководството на Клоп в Борусия (Дортмунд).

От своя страна Юрген Клоп изказа благодарността си на всички български фенове на Ливърпул за подкрепата към отбора и се поинтересува от настоящото ежедневние на Рангелов.

Юрген Клоп Ливърпул

Той остана много впечатлен, когато разбра, че бившият му играч е останал във футбола и работи с деца в Германия. На стадион „Анфилд“ Кирил Евтимов успя да се види и с две от най-големите легенди на Ливърпул – Джон Барнс и Йън Ръш, които гледаха победата над Норич от ложите.