Бившият мениджър на Ливърпул – Юрген Клоп, все взе последно сбогом с „червените” фенове. Той участва на специално организирана вечер, в която близо 11 000 души имаха възможност да задават въпроси на германския специалист.

Събитието бе с билети, а приходите ще отидат за благотворителност. Това всъщност се оказа и прощалното събитие за Клоп в Ливърпул.

На него той сподели интересни мисли, като не пропусна да се заяде и с доскорошните си съперници във Висшата лига. На въпрос относно собствениците на клуба, Клоп сподели, че винаги е чувствал подкрепата им, и индиректно упрекна управлението на Чесли.

„Трябва да бъдем наистина доволни, че имаме точно тях (бел.ред. – собствениците на Ливърпул), а не хората, които купиха лондонските клубове. Нямаше да оцелея и една година в Ливърпул с тях”, коментира Клоп.

„В крайна сметка Челси започна да играе футбол и всеки си помисли, че те могат да се завърнат и въпреки това те уволниха мениджъра си. Собствениците са отговорни за клуба. Дали са най-добрите на света? Не знам. Не мога да кажа. Те обаче работиха много здраво. Чувствах подкрепата им”, сподели още Юрген Клоп.