Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен ще пропусне пореден мач за „червените”. Хърватинът остава извън сметките за напеченото дерби с Манчестър Юнайтед в неделя, потвърди мениджърът на тима Юрген Клоп.

Централният бранител продължава да се възстановява от травмата си, която получи в мача за Купата на Англия срещу Уулвърхемптън на 7 януари.

Другите трима, които пропускат срещата с „червените дяволи” на „ОЛд Трафорд” са дълготрайно контузените Джо Гомес, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Райън Брюстър.

„Деян не е в групата, Джо също, но мисля, че всички други поне тренират. Райън Брюстър участва само в части от тренировките. Окс тренира повече, но все още не е готов за игра. Останалите тренират и ще тренират с нас, но има още малко време”, коментира Юрген Клоп.

„Обикновено по това време в последните три седмици получавам съобщение, че някой е болен, така че продължавам да съм леко нервен. Засега обаче не съм чул нищо”, пошегува се още германецът.

Ливърпул гостува на Манчестър Юнайтед в неделя от 16:05 часа българско време, а дербито може да наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT 2, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA.