Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи изказване, което едва ли би се харесало на феновете на „червените“ в този момент. Немският специалист говори на редовния си бирифинг преди мача с Хъдърсфийлд Таун утре.

Клоп бе категоричен, че клубът няма да привлича заместник на напусналия Филипе Коутиньо до края на зимния трансферен прозорец, от който остават броени дни.

„Червените“ така и не успяха да намерят футболист, който да запълни оставената от бразилеца празнина в състава. Един от вариантите за Клоп не Тома Лемар от Монако, но по всичко личи, че преговорите между двете страни са ударили на камък.

„Много неща могат да се случат до края на трансферния прозорец в следващите няколко дни. Ще видим какво ще стане тук“, коментира Клоп по повод спекулациите за напускането на Даниел Стъридж. „Ако нещо не удовлетворява нас или Даниел, или друг клуб при сделката, то няма смисъл от нея“, допълни той.

„Филипе Коутиньо няма да бъде заместен през този трансферен прозорец. Трябва да престанем да мислим за това. Не става дума кой ще бъде заместен. Става дума за това да използваме нашите възможности, инструменти, играчи, тактики и изобщо всичко, с което разполагаме“, каза още Юрген Клоп.