Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че ще изчака до последния момент преди мача с Хъдърсфийлд, за да види дали ще може да разчита на Мохамед Салах и Садио Мане.

Атакуващото дуо е под въпрос за срещата в Западен Йоркшир, след като получиха травми по време на мачовете с националните си отбори. Въпреки това след завръщането си в Англия двамата тренираха с основната група на „червените”.

Срещата между Хъдърсфийлд и Ливърпул е в събота от 19,30 часа и можете да гледате по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

„Имахме тренировка вчера и момчетата тренираха добре, но трябва да видим как ще реагират. Единственото сигурно е, че Наби Кейта няма да е на разположение за мача с Хъдърсфийлд”, сподели германецът.

Защитникът Върджил Ван Дайк също бе под въпрос за мача на Ливърпул срещу „териерите”, след като усети болки в ребрата след усепха на Холандия над Германия, но по всичко личи, че ще е на линия. 75-милионната покупка на Ливърпул пропусна контролата с Беглия, а селекционерът Роналд Куман го освободи от състава на „лалетата”.