Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че е доволен от тима си след победата над Кристъл Палас с 2:0 в полуфинал за Азиатската купа на Висшата лига.

В двубоя за трофея Ливърпул ще срещне Лестър, който пък се справи с Уест Бромич след дузпи.

Финалът е в събота от 15.30 часа, а мачът за третото място между Кистъл Палас и Уест Бромич е от 13 часа.

Мачовете можете да гледате в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT 2.

"Много съм доволен. Теренът и времето бяха много тежки, но в крайна сметка се справихме отлично. Свършихме също така отлична работа. Всичко във футбола е 90% до създаване и 10% завършващ удар. Ударите ни днес не бяха много добри, но като организация и промените през втората част успяхме да свършим това, което трябваше. В края на мача бяхме много изморени. Страхотен мач за Соланке. Има добър поглед и знаехме за него отпреди какво може да направи. Има желание да се учи и това е страхотно за един мениджър", коментира Юрген Коп след мача в Хонг Конг.

"Салах ще става все по-добър, а скоростта, която разполага е брилянтна. Отборът обича да играе с къси подавания и да търсят скоростта. Имаше някой малко по-тежки влизания, но изиграхме добър мач. Веднага, когато ми кажат, че мога да говоря с журналистите за трансферите, ще го направя, но дотогава ще чакаме", сподели Юрген Клоп след успеха на Ливърпул.