Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, сподели, че е имал дълъг разговор с новото звездно попълнение на „червените” Дарвин Нунес. Уругвайският голмайстор не започна по най-добрия начин своя престой на „Анфийлд”.

Нунес вкара в първия мач за сезона срещу Фулъм, но при дебюта си на „Анфийлд” получи директен червен картон и пропусна следващите три срещи за „мърсисайдци”. От началото на сезона уругваецът записа едва два мача като титуляр, като в последния срещу Брайтън, завършил 3:3, Нунес се появи от пейката за няколко минути.

„Той е добре. Разбира се, все още се адаптира. Всички играчи се адаптират. Новите играчи идват и всички говорят за тях и искат да блеснат на момента. Понякога това се получава, понякога – не”, сподели Клоп.

„Вчера имахме дълъг разговор заедно с Пеп Линдерс, защото моят португалски все още не е по-добър. Казахме му, че сме спокойни. Много е важно в нашата ситуация той да не се притеснява или нещо подобно. Знаем, че тази дискусия е неизбежна. Определено трите мача наказание не му помогнаха. Отборът ни не лети и това не прави ситуацията лесна за нападателите, особено за тези, които завършват атаките”, каза още мениджърът на Ливърпул.