Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от непрестанните критики към тима му в последните седмици. Вече четири мача „червените“ не познават в вкуса на победата, а в тези двубои допуснаха цели десет гола и вкараха само три попадения.

„Доказвали сме, че имаме характер вече стотици пъти. Определено обаче имаме проблеми и затова имаме само осем точки, а не 15. Все още имаме много работа за вършене. Понякога отговаряме добре, понякога не толкова перфектно. Можем да се подобряваме. Не мога да кажа, че не можем да променяме характера си, разбира се, че можем“, коментира Юрген Клоп на пресконференцията преди шампионатния двубой срещу Лестър в събота.

След Коутиньо и Емре Джан започна да напряга Ливърпул

„Знам на 100% за какво говоря. Знам какви са проблемите на отбора и вече съм решил какво да правя. Говорейки за това само правя заглавия за пресата. Звучи така, че все едно имаме нула точки в актива си и сме най-слабият отбор в лигата“, ядоса се Клоп относно критиките към отбора му.

„Все още играем добре и създаваме положения, но не можем да вкараме и това е голям проблем. Трябва да помогна на играчите да останат позитивни“, каза още мениджърът на Ливърпул.