Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че Садио Мане и Роберто Фирмино вероятно ще се завърнат сред титулярите за мача срещу Стоук Сити в сряда. Германецът реши да остави двамата извън стартовия състав в събота при домакинството на шампиона Челси (1:1).

Това решение предизвика сериозни критики от феновете в социалните мрежи. "В тази част на сезона има смисъл да използвам силата на отбора. Много вероятно е Фирмино и Мане да започнат срещу Стоук Сити", каза Клоп на пресконференция.

"За последния мислихме, че срещу Челси може би се нуждае от почивка или каквото и да било - имахме нужда от свежи сили срещу Челси и това искахме да имаме. Мислех, че това е добре. Беше много важен знак за отбора и от моя страна, че показвам вярата във всички момчета. Те ми показаха, че са готови на 100 процента, така че беше добре. Докато Сити продължава да печели, никой друг няма шанс, но сега не ме интересува това, ако някой се бори, трябва да сме там. Това е наистина решаващ период от сезона", допълни Клоп.