Вратарят на Челси - Кепа Арисабалага, коментира поражението с 2:3 от Уест Хем, което не позволи на "сините" да се изкачат до третата позиция в таблицата, където да дишат по-спокойно относно класирането си в ШЛ догодина. 

"Разочаровани сме, защото знаехме, че беше добра възможност да излезем трети в класирането. Контролирахме развоя, но в определени моменти не се справихме, както трябва", призна стражът. 

"Имахме добри моменти, но просто не се справихме както трябва и затова останахме четвърти. Ако бяхме по-постоянни и показвахме една и съща форма във всеки мач, вероятно щяхме да сме по-напред в таблицата."

"Хубавото е, че все още имаме няколко мача, в които да докажем играта си от началото на сезона. Все още имаме и ШЛ и ФА Къп. Надявам се след една година да сме конкуренция на Ливърпул и Манчестър Сити. Имаме страхотен отбор и страхотен треньор." 

"Не може да премахнем с лека ръка огромната разлика между нас и другите два отбора, но сме уверени, че догодина няма да е така. Знаем, че трябва да продължим да се развиваме. Психиката ни е стабилна, в добро физическо състояние сме. Има страхотна атмосфера и искаме да завършим сезона позитивно", допълни вратарят.