Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани трябва да е готов за гостуването на Кристъл Палас в сряда, обяви мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер. Той добави, че полузащитникът Пол Погба все още не е напълно възстановен от травмата си и за разлика от уругваеца няма да бъде в групата на тима за гостуването в Лондон.

Кавани пропусна последните два мача на Манчестър Юнайтед с Нюкасъл и Челси заради мускулен проблем, докато Погба получи травма в бедрото при равенството 3:3 с Евертън през февруари.

"Има няколко човека под въпрос за мача утре, така че ще им дадем време да се възстановят. Единсон не е сред тях, той тренира и е добре. Надявам се, че няма да има проблем и след днешната тренировка и ще може да пътъва за Лондон. Пол все още не е готов. Той се чувства много по-добре, но все още не тренира с отбора", каза Солскяер. Мениджърът разкри и какво се случва с централния бранител Фил Джоунс, който не е играл от началото на сезона заради травма.

"Фил тренира много здраво, но на няколко пъти получава нови травми, така че ще му трябва още време за възстановяване. Нямам идея колко време ще му трябва, надявам се, че ако не до края на този, той ще успее да бъде готов за началото на следващия сезон", каза мениджърт.