Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че катастрофиралият Тиемуе Бакайоко е здрав и на линия за гостуването на Стоук Сити от шестия кръг на Висшата лига.

Бакайоко претърпя лека катастрофа със своя Мерцедес 4×4 близо до базата на Челси в Кобъм. Френският футболист имаше леки наранявания, но те няма да му попречат да вземе участие в мача срещу Стоук Сити.

„Бакайоко е готов за мача. Инцидентът бе малък и няма да му попречи да вземе участие в двубоя срещу Стоук Сити. Той е напълно готов за срещата. Всички играчи са на линия с изключение на Дринкуотър. Той продължава със своето възстановяване“, коментира Конте.

„Щастлив съм от представянето на Чарли Мусонда и Кенеди. Това са двама футболисти с голямо бъдеще“, добави мениджърът на Челси.

Нов в Челси с пътен инцидент зад волана

„Те остават част от първия отбор. Ако те са част от моя състав, това означава, че имат моето доверие. Радвам се, че има добра атмосфера между младите и опитните играчи в съблекалнята. Мисля, че това е правилният път, защото сезонът е дълъг“, каза още Антонио Конте.