Триото Стивън Джерард, Франк Лампард и Пол Скоулс формира златното поколение полузащитници в английския футбол и имаше дебати кой от тримата е най-добрият играч. Джейми Карагър обаче смята, че няма място за дебат, тъй като според него бившият капитан на Ливърпул е ненадминат.

"Дори няма дебат, нали? Хората си мислят, че не харесвам Франк Лампард и не харесвам Пол Скоулс. Знаете ли, когато се появи този дебат, и аз си казвам "те бяха невероятни играчи, но това дори не е дебат, не е близо. Ще ви кажа какво убива този дебат. Алекс Фъргюсън се опита да привлече Джерард, както и Жозе Моуриньо. А те имаха Скоулс и Лампард", сподели Карагър.

"Не съм срамежлив, докато съм на терена, но той е единственият човек, с когото не съм се карал на терена. Бих си загубил главата с различни неща, но ако това е Стиви... какво да кажа? Просто трябва да го пуснеш!", допълни легендата на Ливърпул.

И тримата играчи спечелиха множество трофеи в бляскавите си кариери. Единствената титла, която убягна на иконата на Ливърпул, беше желаният трофей от Висшата лига, титла, който Лампард спечели три пъти, а Скоулс спечели 11 пъти.