Легендата на Ливърпул Джейми Карагър вярва, че самочувствието на Фернандо Торес в Челси е понесло тежък удар още в първия му мач за "сините". 

Gulliver/GettyImages
100 снимки

Испанецът осъществи рекорден за тогава трансфер на нападател във Висшата лига, преминавайки от "мърсисайдци" в редиците на Челси през 2011-та година. Торес обаче така и не успя да оправдае по никакъв начин тази сума и беше бледа сянка на себе си по време на престоя нс "Стамфорд Бридж". 

Карагър смята, че проблемът за бившия голаджия на Ливърпул е дошъл в дебютния мач на играча, който по една ирония беше именно срещу "червените". 

"Помня, че първият му мач за Челси беше срещу Ливърпул. Анчелоти го пусна титуляр и мисля, че това беше голяма грешка", започна бившият бранител. 

"Феновете на Ливърпул го освиркваха, а тези на Челси все още не се бяха влюбили в него. Не знам дали е имало напрежение от горните етажи върху Карло Анчелоти, но за мен беше голяма грешка да пускаш Торес в този мач. Ние спечелихме, а той получи много освирквания от феновете. Сигурен съм, че това го афектира", завърши Карагър.