Капитанът на Астън Вила Джак Грийлиш предизвика известни вълнения както сред феновете на бирмингамския клуб, така и сред тези на Арсенал. Английският футболист го направи с думите, че „Емиратс” е неговият любим стадион във Висшата лига.

През миналия сезон 24-годишният местен кадър помогна на „виланите” изключително много за спечелването на промоция обратно във Висшата лига. Сега очакванията са той да бъде централна фигура за отбора, който ще опита да избегне изпадането в Чемпиъншип до края на сезона

Със сигурност някои от привържениците на Вила могат да се запитат дали Грийлиш е напълно фокусиран върху задачата, след като в своето „Инстаграм” стори той направи интересна препратка към загубата 2:3 от Арсенал, станала факт в миналия 6-и кръг. „Огромно удоволствие е да играя на това място. Моят любим стадион във Висшата лига”, написа техничарят по отношение на „Емиратс”.

Разбира се, тази реплика породи дискусия сред феновете на Арсенал дали Грийлиш би бил удачна алтернатива на Месут Йозил, който определено се представя под очакванията до този момент.