Ерик Кантона говори за времето си в Манчестър Юнайтед и как се е почувствал, когато за първи път се присъедини към клуба през 1992 г. Французинът пристигна на "Олд Трафорд", търсейки първа титла от 1967 г. насам. Кантона признава, че е можел да почувства тежестта на историята на раменете си и казва, че това му е помогнало да се вдъхнови на терена.

"Усетих стъпката нагоре, както и призраците от миналото в Манчестър Юнайтед. Понякога призраците от миналото за някои играчи могат да парализират, за мен беше полезно. Почувствах, че енергията на това ме прави още по-силен. Започнах да играя с номер 7, защото Брайън Робсън беше стар, твърде стар и стартирах с това число. Хареса ми. Числото, което имам на гърба, беше важно за това как се чувствам. Ако не се чувствам добре,  не мога да играя добре. Когато облякох тази фланелка за първи път, усетих, че сякаш съм я носил цяла вечност", сподели Кантона.

Пристигането на Кантона в Манчестър Юнайтед от Лийдс беше катализаторът за една ера на доминация и успех за "червените дяволи". Французинът помогна на клуба да спечели четири титли във Висшата лига и два пъти ФА Къп през своите пет години, за да затвърди мястото си на истинска клубна легенда.