Лятното попълнение на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф със сигурност преминава в момента през най-тежките мигове в своята кариера. Шведският национал вече търпи поредната доза критики след загубата с 1:2 от Хъдърсфийлд през уикенда, когато вместо да грабне шанса си, допусна чудовищни грешки.

Дяволите на Жозе за първи път се червиха от срам

Линдельоф влезе на пожар още през първата част, когато Фил Джоунс се контузи и не успя да продължи срещата. След това той бе развинтен от Том Инс при първия гол за домакините, а впоследствие сбърка по невероятен начин, за да помогне на Лоран Депоатр да вкара за 2:0 в сензационния за новака мач.

Оказва се, че 23-годишният играч се оправя по същия трагичен начин и с отговорностите си у дома. Неговата сексапилна годеница Мая Нилсон реши да документира това в социалните мрежи с немалка доза ирония.

Жозе: Поведението на Юнайтед ме притеснява

Линдельоф е бил натоварен със задачата да купи нов матрак за семейната спалня, като дори тази проста задача се оказала извън възможностите му.

„Виктор имаше отговорността да купи новите матраци за спалните. Днес доставката пристигна”, написа Мая Нилсон и приложи снимка, от която личи, че размерите изобщо не съвпадат с рамката на леглото.