Бившият футболист на Челси Бранислав Иванович, коментира доскорошния мениджър на „сините“ от Лондон и настоящ такъв на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо. Бранителят, който премина в Зенит Санкт Петербург заяви, че Специалния или го обичаш, или го мразиш.

От позицията на опита си и познанството си както с Моуриньо, така и с Карло Анчелоти, сърбинът направи любопитен паралел между двамата футболни специалисти.

„Анчелоти и Моуриньо са много различни. Ако футболистите имат възможност, предполагам, че биха изкарали цялата си кариера под ръководството на Карло. Той е много спокоен, позволява на играчите да се чувствам комфортно. Резултатите закономерно са добри“, коментира Иванович.

„Да тренираш под ръководството на Моуриньо е нещо уникално. Когато стане дума за футбол, той става много сериозен. Ако искаш да играеш с Моуриньо, трябва да следваш указанията му. Той изважда най-доброто от теб – от професионална и персонална гледна точка. Или го обичаш, или го мразиш. Това е нещото, което го прави специален. Радвам се, че имах възможността да работя с него“, добави Иванович.