Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп намекна, че „мърсисайдци“ могат да бъдат последния клуб в кариерата му. Настоящият контракт на специалиста с „червените“ изтича през 2022 година.

„Когато моята кариера приключи, бъдете сигурни, че няма да съм водил десет различни клуба. Шансът да съм водил само три не е незначителен. Бих казал, че е малко вероятно да се превърна в мениджър, обикалял от клуб на клуб. Напротив, за мен винаги е било лесно да бъда отдаден на това, което правя, защото често става дума за дългосрочни проекти“, коментира Юрген Клоп.

Клоп пропусна отличен шанс да спечели трофей още в първата си година начело на Ливърпул, губейки и двата финала, в които клубът участва – Купа на Лигата и Лига Европа. Германският специалист обаче изрази надежда, че до края на контракта си с „червените“ до 2022 година, Ливърпул ще спечели поне един трофей.

„Ако изпълня договора си с Ливърпул, то шансът да спечеля нещо тук е добър. Бих изпаднал в доста неудобна ситуация, ако не спечеля нищо. Хората очакват Ливърпул да печели трофеи“, каза още мениджъра на Ливърпул.