Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, има причина да бъде изключително щастлив на старта на подготовката на „червените“ и тя не е от футболно естество. Германският наставник на 19-кратния английски шампион се похвали пред клубния сайт, че е станал дядо. Клоп акцентира, че раждането на неговия внук е най-хубавото събитие в неговия живот в последните 30 години.

„Какъв ми е вече животът, след като станах дядо? Дори преди изглеждах като дядо, но сега вече наистина съм такъв. За мен и съпругата ми това е истинско очарование, защото прекарахме четири седмици, в които наблюдавахме как бебето расте. Всичко е добре, майката е здрава, бащата е здрав, бебето – също. Всичко е чудесно“, каза Клоп, след което добави: „Това със сигурност е най-хубавото нещо, което ми се е случвало последните 30 години“.

Клоп и неговата съпруга – Ула, са заедно от 2000-а година, като заживяват заедно дни след запознанството си. Те се женаят през 2005-а година, но нямат свои деца, като имат такива от предходните си бракове. Денис, който е син на Ула, е станал дядо, а двамата имат още един син – Марко, който е дете на Клоп от предишния му брак.