Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от спечелената точка при визитата на Челси в Лондон. Дербито от 7-ия кръг на Висшата лига приключи при резултат 1:1, като изравнителния гол за гостите дойде секунди преди края на редовното време и бе дело на резервата Даниел Стъридж.

Преди това Челси бе повел след попадение на намиращият се в отлична форма Еден Азар.

„Какъв мач, грандиозен футболен мач! Даниел Стъридж заслужаваше това. Наистина страхотен момент и съм много щастлив за него. Мисля, че направихме една грешка в мача, която доведе до техния гол. Трудно е. Имахме шансове, показахме фантастичен футбол“, коментира Клоп.

„Обичам да печеля, но точка на стадиона на Челси също е добра. Може да видите колко добър тим е този на Челси. Знам, че най-малкото заслужавахме тази точка, така че съм доволен. Направихме една грешка и техният играч се възползва. На почивката казах на футболистите си, че ако през второто полувреме играем така както през първата част, но разбира се без грешката за гола, то ще спечелим мача. Мачът беше много интензивен и за двата тима, момчетата се справиха много добре. Спокойно мога да живея с точката от Челси, „Стамфорд бридж“ е трудно място да гостуваш“, сподели още германският специалист.