Въпреки че последните резултати на Ливърпул не са толкова удачни, изглежда нищо не може да измести доброто настроение на Юрген Клоп. В крайна сметка, няма нищо по-хубаво по Коледа, от прекрасни отношения в клубовете. Ако не друго, мениджърът изглежда по-весел от всякога, а чувството му за хумор изглежда е заразително.

Малко преди вчерашната пресконференция, в навечерието на Boxing Day, Юрген Клоп реши да поздрави пресаташето на клуба, като изпее най-популярната песен за подобен повод. Това обаче зарази и всички останали в залата и така говорителят се превърна в главно действащо лице за кратко.

Пресаташето изглеждаше леко смутен от случилото се, може би защото за пореден път, вместо да владее случващото се в залата за брифинг, се превърна в жертва, в добрия смисъл на думата.

Разбира се, Юрген Клоп направи всичко това в името на празничното настроение в навечерието на големия мач – Ливърпул – Лестър. Двубоят от 18-ия кръг на Висшата лига е от 17.00 часа българско време в събота, 26 декември. Мача можете да проследите по Diema Sport 2 и Gong Play.