Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, бе доволен от дебюта на нидерландския талант Коди Гакпо за тима. 

23-годишният футболист дебютира за Ливърпул и то на "Анфийлд" в мача на "червените" срещу Улвърхемптън за ФА Къп. Двубоят завърши при резултат 2:2 и ще бъде преигран, както е по правилата на турнира.

54 снимки

"Той пасна на нашата игра. Не беше лесно за първи крачки. Не можем да очаквваме да бъде перфектен, но показа някои добри знаци. Ще трябва да го поставим в по-добри ситуации, но и това ще стане без съмнение", сподели Клоп за новото попълнение след края на мача с "вълците".

Коди Гакпо остана на терена 84 минути, а след това бе заменен. Нидерландецът също коментира представянето си в първия мач за Ливърпул.

"Страхотна атмосфера. Относно моето представяне, мисля, че показах някои добри и някои не толкова добри неща. Така че мога още да подобря тези точки и да помогна на отбора повече. Учиш се най-вече като играеш, така че нямам търпение за това", сподели Гакпо.

"Мисля, че играхме добре в отделни фази от мача. Накрая не успяхме да вкараме достатъчно, това е жалко. Показахме на какво сме способни, все още има какво да подобрим. Мисля, че трябва да отидем там (на "Молиню за преиграването) с голяма увереност и да излезем за победата", допълни новото попълнение на Ливърпул.