Юношата на Челси Чарли Уейкфийлд изненада своя баща за 50-ия му рожден ден, като му купи специален подарък – Ягуар XE за 25 хиляди паунда.

Някои 18-годишни хлапета са щастливи, ако техният баща им купи кола, но когато подпишеш своя първи професионален договор с Челси на 17-годишна възраст, да подариш луксозен автомобил на твоя баща е нещо съвсем нормално.

Уейкфийлд е част от отбора на Челси, който се представи много силно в младежката Купа на Англия, както в младежката Шампионска лига.

Чарли сега направи нужното, за да може баща му да остави своя стар Форд Фокус от 2003 година и да се наслажава на новия си луксозен подарък.

Чарли планирал изненадата цели две години. Той искал да покаже признателността към баща си и да му се отблагодари подкрепата през годините.

"Баща ми стана на 50, а аз две години планирах изненада за рождения му ден. Нищо нямаше да постигна, ако не беше той. Не е пропуснал нито един мой мач, независимо къде се е играл", написа Уейкфийлд в официалния си профил в социалната мрежа.