Ръководството на Манчестър Юнайтед е стартирало преговори за нов договор с бившата си звезда Златан Ибрахимович, пише Sky Sports.

Милан си връща Ибра през зимата?

35-годишният швед е свободен агент, след като контракта му с “червените дяволи” изтече в началото на лятото. От клуба не пожелаха да го удължат тогава, но след като стана ясно, че възстановяването на Ибра след операцията на коляното върви добре и той ще може отново да се появи на терена през зимата от Юнайтед явно са размислили.

Играч на Милан: Ибра би ни помогнал много

Златан продължава с рехабилитацията на базата на Манчестър Юнайтед в Карингтън. Мениджърът на “червените дяволи” Жозе Моуриньо наскоро разкри, че евентуално завръщане на Ибра е напълно възможно, въпреки трансфера на Ромелу Лукаку от Евертън.

Шеф на отбор разкри: Ибрахимович остава в Европа

“Защо пък не, след като става въпрос за толкова добър играч, който ни даде толкова много?”, каза португалският специалист.

От Юнайтед явно са предприели спешни мерки по завръщането на Ибра, тъй като напоследък в Италия се появиха слухове, че Милан проявява интерес към бившия шведски национал. По-рано през лятото Лос Анджелис Галакси бе сред фаворитите за подписа му, но шведът не желае трансфер извън Европа поне към този момент.