Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че отборът може да реши да привлече нападателя Одион Игало за постоянно през лятото. Игало, който се присъедини към "червените дяволи" през януари под наем до края на сезона, отбеляза първия си гол за тима при победата в Лига Европа с 5:0 над Брюж. Нигерийският нападател бе доведен предимно като резерва за контузения Маркъс Рашфорд, но Солскяер вярва, че Игало може да си спечели постоянен договор, ако се представи добре за клуба, който е подкрепял като дете.

„Не боли [да изживееш мечтата си], но той е тук със заслуги, той е тук, защото е голмайстор и различен тип нападател за нас“, заяви Солскяер пред „Sky Sports“.

„Ще стигнем до лятото и може да помислим за неговото удължаване на договора, кой знае? Той дойде като глътка свеж въздух. Той имаше шансове в петте си минути срещу Челси, вкара срещу Брюж, имаше шансове срещу Уотфорд, той не пропуска целта много често“, сподели още норвежецът.

Манчестър Юнайтед гостува на Дарби Каунти в четвъртък вечер от 21:45 часа в среща от петия кръг за ФА Къп. Срещата можете да наблюдавате в пряко предаване по DEIMA SPORT 2.