Измина един изключително интересен кръг от играта Виртуален фентъзи мениджър на ffstars.com. Успяхме наистина да пресъздадем първия кръг във Висшата Лига и да запишем 5 лайв стрийминг, в които над 300 човека станаха свидетели на оспорваните битки.

Ако все още не си се включил, виж как да го направиш тук и да се включиш в играта от втория кръг. Наградите за победителите за всеки отделен кръг са тениски на ffstars, а за победителя в генералното - фланелка на отбор от Висшата Лига по избор. И за да стане още по-интересно, добавихме още 1 фланелка за победителя в класирането от кръг 2, който стартира на 01.05 до кръг 5, т.е. дори ако не си участвал в кръг 1 имаш шанс да спечелиш фланелката.

В нашия канал в Twitch показахме и 10-те мача на живо с изключително интересни, качествени коментатори и известни български футболисти - братята Борислав и Радослав Цоневи, Валентин Димитров и Николай Димитров, двама от най-силните фентъзи играчи в българската ранглиста. В петък ще се включи и коментаторът от Диема Спорт и ffstars панелист - Петър Виденов. Един от клиповете от играта може да видите тук:

Гледай ffstars Виртуален фентъзи мениджър! Кръг 1, ден 4 from ffstarscom on www.twitch.tv

ffstars

Победител в първи кръг с 335 точки стана Михаил Крачунов, който игра много силно и беше постоянен в точните си избори, както и успяваше да избере точния капитан на почти всички мачове. Той спечели измежду 269 участника, които се включиха за първи кръг в надпреварата.

Топ 3 допълниха Йоан Александров с 327т. и Юлиан Аспарухов с 321. Пълното класиране на всички участници, както и класирането по кръгове, може да видите Тук!

От футболистите на виртуалния терен, най-добре се представи Джошуа Кинг от Борнемут, който записа 17 точки след 3 попадения във врата на Шефийлд. На втори място остава Давинсон Санчес от Тотнъм с 14, а третото място си разделят Хари Кейн, Андрос Таунзенд и Андреас Перейра, всеки от който получава по 13 точки.

Сред най-избираните капитани се нареждат Обамеянг (87%), Кейн (84%), Варди (70%) и Мохамед Салах (60%).

ffstars

Интересно около играта, освен избора на стартови състави, които бяха същите като от първи кръг на Висшата Лига през август 2019, бяха тактиките на отборите. Ffstars.com екипът беше поставил неутрални тактики за всички отбори с цел да влияят минимално върху изхода на мачовете. Получиха се интересни резултати, някои от тях се доближиха до реалните резултати, други пък бяха изненадващи.

ffstars

В първи кръг на Виртуален фентъзи мениджър, Ливърпул победи Норич с 2-0 (въпреки червения картон на Мохамед Салах) в сравнение с 4-1 през август, докато Арсенал спечели с 1-0 като гост на Нюкасъл точно както в реалния мач. Манчестър Сити победи с 2-0 Уест Хям, Тотнъм спечели с 4-0 срещу Астън Вила, докато Челси се добра до 2-2 на Олд Трафорд, дори след като изоставаше с 2 гола.

Класирането на отборите във Виртуален фентъзи мениджър след кръг 1, изглежда така:

  1. Тотнъм 3 точки 4-0
  2. Борнемут 3 точки 3-0
  3. Манчестър Сити 3 точки 2-0
  4. Ливърпул 3 точки 2-0
  5. Кристъл Палас 3 точки 2-1
  6. Арсенал 3 точки 1-0
  7. Лестър 3 точки 1-0
  8. Челси 1 точка 2-2
  9. Ман Юнайтед 1 точка 2-2
  10. Брайтън 1 точка 0-0
  11. Саутхемптън 1 точка 0-0
  12. Бърнли 1 точка 0-0
  13. Уотфорд 1 точка 0-0
  14. Уулвс 0 точки 0-1
  15. Нюкасъл 0 точки 0-1
  16. Евертън 0 точки 1-2
  17. Норич 0 точки 0-2
  18. Уест Хям 0 точки 0-2
  19. Шефилд Ю 0 точки 0-3
  20. Астън Вила 0 точки 0-4

В сравнение с реалния кръг, нито един от отборите, който печели мача си през август, не загуби и сега. Несъмнено постижение, което се дължи на това колко реалистична и добра игра са направили Football Manager 2020, за радост на целия екип на ffstars и всички участници в играта.

В петък 01.05 от 18:30 стартираме с втори кръг и първите 2 мача от него! Може да селектирате отборите си директно тук: Астън Вила – Борнемут / Уулвс – Ман Юнайтед, останалите мачове вижте и нагласете отборите си Тук.

ffstars

Преди втори кръг ще направим Facebook Live (сряда, 29 април от 18:30) и ще поговорим за играта, както и ще направим един предварителен обзор на това какво ни очаква в кръг 2! Най-голям интерес пада върху Ман Сити -Тотнъм, който през август завърши 2-2 в сериозна битка, предстои да видим какво ще се получи в играта ни! Други интересни мачове са Саутхемптън - Ливърпул завършил 1-2, както и Челси - Лестър 1-1, Уулвс - Ман Юнайтед също 1-1, както и още 6 непредсказуеми мача, които очакват избора ви на играчи!

Наградите са много, тениска на ffstars за победителите в кръг 1 до 5, както и 2 фланелки на отбори от Висшата Лига по избор - една за победа в генералното класиране и една за победителя от кръг 2 до 5, искаме да дадем шанс на всички, които по някаква причина изпуснаха кръг 1!

Не може да си позволите да пропуснете и кръг 2. Играта е интересна, дискусиите и гостите в предаванията на живо си заслужават да отделите времето си и да гледате поне 1 мач с нас, а след това става пристрастяващо! Играй в кръг 2 от ВИРТУАЛЕН ФЕНТЪЗИ МЕНИДЖЪР Тук!

Цялата информация и правила относно играта имаме на сайта ни www.ffstars.com, както и на Facebook страницата ни, Twitter, а видеата може да гледате каналите ни в Twitch и Youtube.