Кубрат Пулев се замеси в скандал за сексуален тормоз, защото целуна журналистка след интервю, но сравнително сходни проблеми се струпаха на главите и на легенди на английския футбол, като Гари Невил и Джейми Карагър. Макар да не са обвинени в посегателство срещу колежката си от Sky Sports Кели Кейтс, зрители поискаха уволнението им заради проява на "мачизъм" и "токсично мъжкарство". 

Двамата са платени анализатори на телевизията и коментират мачовете от Премиършип. Снощи те трябваше да споделят мненията си за успеха на Ливърпул над Саутхемптън веднага след края на двубоя. И тогава колежката им Кейтс зададе въпроса, дали пък успехът на "светците" над Брайтън миналата седмица не е бил по-важен за тях, на което Невил каза само: "Беше голям успех" и започна да се оттегля. 

Тогава беше последван от Карагър и през това време го попита: "Мислиш ли, че Саутхемптън вече се спаси? Пет точки са над опасната зона, а и имат мач по-малко. Определено са и в добра форма". И докато двамата се отдалечават, Кара започва с отговора си, а в дъното колежката им стои с учудено изражение на лицето. 

Точно това поведение на двамата беше определено от разгневени зрителки на телевизията като "токсично мъжкарство" и те се оплакаха от тях в Туитър. По-крайните от тях дори са готови да подемат петиция за уволнението им.

Самата Кейтс обаче защити колегите си и обяви, че не се чувства засегната от тях. Тя разкри, че двамата са бързали, за да съберат интервюта след двубоя. А най-важното от тях е било с мениджъра на "светците" Ралф Хазенхютл.