Норич продължи поредицата си без загуба през новия сезон в Чемпиъншип и след 4-ия кръг във втория ешелон на Англия. "Канарчетата" стигнаха до 1:1 при гостуването си на Ипсуич и така имат актив от 2 равенства и 2 победи от началото.

Със сигурност обаче тъкмо хората на Алекс Нийл трябва повече да съжаляват за ремито, след като имаха редица положения на "Портман Роуд". Норич беше по-активният и по-креативният тим в офанзивен план, затова не бива да учудва, че откри резултата в 26-ата минута. Тогава Иво Пинто се включи чудесно отдясно и проби към наказателното поле и върна леко назад към Стивън Нейсмит. Шотландецът пропусна топката за Уес Хулахан, който с едно докосване подаде напред за Джони Хаусън, а последният извади кълбото за Камерън Джером на границата на пеналта. Нападателят шутира без да се замисля и с помощта на десния стълб порази целта - 1:0.

Ипсуич с немалка доза късмет успя да изравни буквално в края на първата част. В продължението Дарил Мърфи се пребори за дълго изпълнен тъч в наказателното поле и отклони за Фреди Сиърс, който чукна назад за Кнудсен, чийто далечен шут мина през куп от тела и изненада вратаря Макгавърн.

След паузата Норич продължи да натиска и имаше няколко чудесни възможности. Първо шут на Стивън Уитакър беше изчистен от голлинията, а четвърт час преди края крайният бранител нацели и лявата греда.

Така "канарчетата" останаха един от 4-те отбора с актив от 8 точки. Ипсуич пък записа второ поредно равенство и с 5 пункта заема 13-о място.