Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил сподели след успеха на тима му над Нюкасъл в Премиършип, че се намира в добри отношения с мениджъра Унай емери.

Наследникът на Арсенал Венгер е неспирно питан за отношенията му с германския халф, след като през миналия месец го остави извън групата, след като Йозил е бил болен. В това се усъмниха сериозно английските медии, като според медиите на Острова основната причина за липсата на Йозил в състава на „артилеристите” е слабата спортна форма.

В последния кръг в Англия Йозил отчете своя мач №200 за Арсенал срещу Нюкасъл, а след срещата сподели: „Много съм щастлив да играя в Арсенал, особено под ръководството на новия наставник. Той знае точно какво желае и отборът изпълнява указанията му. Имаме добра връзка помежду си. С Нюкасъл отбелязахме, а това е хубаво. Дори тези, които не бяха част от мача, то също са доволни, тъй като ние сме един отбор”, довери Месут Йозил.  

Германецът отбеляза втория гол в срещата на „Сейнт Джеймсис Парк”, като Гранит Джака вкара другия гол за „топчиите”.  Киърън Кларк пък оформи крайното 2:1 за Арсенал.