Заклет фен на Уест Бромич отправи горещи благодарности към двама играчи на Уулвърхемптън (0:2), които се погрижили синът му да бъде в безопасност при кървавите сблъсъци в мача за Купата на Англия.

Заради безредиците по трибуните срещата бе прекъсната за кратко в 81-ата. Лиам Дън бил на стадиона с 6-годишния Кори, както и във всеки друг домакински мач. „В един момент видях, че става суматоха и първата ми мисъл беше как да предпазя момчето си. Грабнах го и се втурнах към терена. Знам, че там е забранено за фенове, но в същото време бях наясно, че в момента най-безопасно е именно там“, заяви пред „Дейли мейл“ мъжът. Именно там се изправил лице в лице с човешкото.

„Корни веднага беше наобиколен от част от своите любимци от Уест Бромич. В същото време Крейг Доусън и Куня от Уулвс го успокояваха“, спомни си още Лиам Дън. В следващите няколко минути двамата играчи още няколко пъти идвали при него да питат добре ли е Корни. „Ние и двамата сме добре, но ми е мъчно за възрастните хора, чиито места са до нашите. И за едно момче в инвалидна количка. Те нямаше как да реагират бързо и вероятно са били блокирани“, заяви още англичанинът, който увери, че въпреки случилото си в следващия домакински мач отново ще е на стадиона със сина си.