Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф разказа за първите си впечатления от новия наставник на тима Ерик тен Хаг и началото на подготовката на “червените дяволи” под негово ръководство.

Шведът заяви, че нидерландеца има високи изисквания, но също така дава ясно да се разбере какво се изисква от играчите, което бе една от критиките към Ралф Рангник, когато се твърдеше, че футболистите не можели да разберат инструкциите. 

“Всичко е фантастично откакто новия треньор дойде, той обяснява много добре и води тренировките отлично. Нивото в тренировките наистина се повиши. Смятам, че е много добър във вниманието си към детайлите. Ако нещо не е както трябва, то той спира, за да ни обясни какво се изисква, което е много добре за нас. Първата седмица бе малко по-различна. Тази вече правихме малко по-интензивни бягания и упражнения, но това е нормално.  Той изисква много от нас, но смятам, че така и трябва да бъде в клуб като този. Откато сме се завърнали, всички наистина слушат новия мениджър и опитват да се учат в неговия стил на игра. Това трябва да го покажем на терена, а за това е важно да сме колектив, за да го постигнем”, заяви шведският бранител. 

Манчестър Юнайтед вече е в Тайланд, а във вторник ще изиграе първата си контрола срещу Ливърпул.