Бранителят на Челси Антонио Рюдигер сравни тренировъчните методи на Маурицио Сари със „сините” все едно „седиш мирно в класната стая” или си юноша. Германският стожер в отбраната говори открито преди финала за Купата на Лигата с Манчестър Сити идната седмица, като алармира, че тогава ще се види истината.

Финалната среща ще можете да гледате на живо по DIEMA SPORT 2 на 24-и февруари от 18,30 часа. Онлайн можете да гледате мача на PLAY DIEMA XTRA, а в сайта GONG.BG ще го следим на живо за вас.

„Наблягаме изключително много на тактическите занимания със Сари. Не правим физически натоварвания от едното наказателно поле до другото. Същото е като да седиш на чина в час и да слушаш някого през цялото време. В края на деня си длъжен да си си написал домашното. Най-важното е днес(четвъртък) да свършим нашата работа срещу Малмьо и да продължим напред за Лига Европа. После ще мислим за финала на „Уембли” срещу Манчестър Сити”, сподели Антонио Рюдигер пред английските медии.

„Истината за подготовката ни винаги си проличава в мачове срещу Манчестър Сити, Ливърпул или Тотнъм. Винаги играеш за мениджъра си, но се искат и резултати. Искаме да печелим – няма играч на земята, който да не играе за победата”, довери още германския бранител на Челси.