Нападателят на Манчестър Юнайтед Одион Игало заяви, че се вдъхновява от предишна загуба на „Уембли“ в опит да помогне на тима си да премине през Челси в полуфиналите на ФА Къп в неделя. 31-годишният футболист бе част от състава на Уотфорд, който беше надигран от Кристъл Палас с 1:2 в онзи въпросен мач от последните четири на надпреварата през 2016 – резултат, който не им позволи да се изправят именно срещу Юнайтед в спора за трофея.

„Загубата от Палас беше трудна за преглъщане. Ако бяхме спечелили, щяхме да играем срещу Юнайтед във финала. За съжаление, отстъпихме. Поражението остави горчив вкус, но това е възможност да поправя нещата и да стигнем до финала...достигането до спора за трофея ще бъде страхотно за живота и кариерата ми. Ще сбъдне още една моя мечта“, разкри нигерийският нападател за официалния сайт. Игало, който удължи наема си във Висшата лига от китайския Шанхай Шънхуа до края на януари 2021, има пет гола в 15 мача за „червените дяволи“ във всички турнири.

Въпреки това, предвид факта, че нападателите Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал и Мейсън Грийнууд са в страхотна форма, Игало получава все по-рядко шанс за изява. „Те се справят толкова добре. Всяка седмица ги наблюдавам и изпитвам удоволствие от това. Рашфорд се възстанови от травма и се справя добре. Марсиал вкарва голове, Грийнууд е невероятен, завършва атаките еднакво добре и с двата крака. Тимът е в отлично състояние и тримата нападатели вкарват голове – точно от това имаме нужда – попадения и победи“, завърши Игало.