Златан Ибрахимович заяви, че се завръща в Манчестър Юнайтед с една-единствена мисия - да спечели титлата от Висшата лига. Нападателят разкри своето най-съкровено желание не пред кого да е, а пред легендата на Арсенал - Тиери Анри, който e водещ на предаване за Премиър лийг по Sky Sports.

Ибрахимович се завърна и си направи селфи

Иначе Ибра напредва със своето възстановяване, като се очаква да се завърне в игра преди края на годината. Ибрахимович вече тренира с основната група на отбора на базата в Керингтън. Нападателят участва пълноценно в заниманията на отбора по 20-25 минути.

“Връщам се, за да довърша започнатото. След всичко, което изградих през изминалия сезон, имам предвид трите титли, краят не беше този, който исках. Целта ми е Висшата лига. Всичко, което започнах през първия си сезон тук, ще бъде довършено през втория”, категоричен е Златан.

Райола: Ибра ще ми носи приходи поне още пет години

“В момента, в който се случи контузията, за мен беше лесно да кажа, че ще се завърна, защото имах предизвикателство пред себе си. Никога не съм имал толкова сериозна контузия, а и всички тези хора говореха, че е свършено, че вече съм много стар, ме стимулираха да приема предизвикателството и да видя до къде мога да стигна”, разказа Ибра.

“През последните няколко години непрекъснатото мисля колко още години ми остават на терена. Това е изморяващо. Но контузията направи нещата по-лесни за мен. Имах само една цел и тя беше да се завърна отново в игра”, призна Златан.